Sághy Zoltán lakberendező

Sághy Zoltán

 

üdvözlöm honlapomon!

1971-ben születtem. 16 éve foglalkozom magánlakások és házak, éttermek, üzletek es szállodák belső tervezésével. Minden stílusban szívesen dolgozom, de leginkább azok a belső terek állnak hozzám közel, amelyek amellett, hogy az esztétikai igényeket maximálisan kielégítik, megfelelnek mindenféle funkcionális elvárásnak is, jól használhatóak.

Mindig arra törekszem, hogy a tervezés minél korábbi fázisában bekapcsolódhassak a munkába - akár az építész tervezővel együttműködve-, hiszen így csökkenthető leginkább a kötendő kompromisszumok száma.

Azonban sikerült tapasztalatot szereznem a kevésbé ideális helyzetek megoldása során is, amikor egy kialakult építészeti környezetbe kerül a megbízó, és azt szeretné a saját igényeihez, ízléséhez igazítani. Gépészmérnök végzettségem és az építkezéseken eltöltött évek nagy segítségemre vannak a megbízóval történő együtt-tervezés időszakában, amikor az álmokat próbáljuk valósággá formálni, valamint azokban a helyzetekben, mikor kezdeti stádiumban a kivitelezési költségek megbecsülésével kell egy-egy ötlet megvalósítása, elvetése, vagy olcsóbb megoldásokkal történő kiváltása mellett dönteni.

Mindenképpen kedvező, ha nem csak a tervek elkészítését, hanem azok megvalósításának megszervezését, a munkálatok irányítását is elvégezhetem, hiszen így a legutolsó pontig a terv szellemisége érvényesül és elkerülhető, hogy a kivitelező döntsön az általa esetleg jelentéktelennek ítélt részletek felett. Azonban keressen bátran akkor is, ha lakását önállóan szeretné berendezni s ehhez ötletekre, alap- és látványrajzokra van szüksége.

Működési területem Budapest, illetve a Budáról autóval egyszerűen elérhető területek.
Beszélek angolul.


Lakberendező © Copyright by Saghy Zoltan 2009 | HLV