Lakberendező - Sághy ZoltánMiért ne lehetne az Ön otthona is olyan lenyűgöző, mint amilyenbe beleszeret egy olasz lakberendezési lapot nézegetvén? Vagy olyan barátságos, mint amilyen egy francia, vagy skandináv enteriőr? Esetleg olyan nagyvonalúan látványos, amilyen egy amerikai ház is lehet?

Több, mint 20 éve foglalkozom elsősorban lakások, házak belsőépítészeti – lakberendezési tervezésével, kivitelezésével, de sok üzlet, étterem és szálloda is készült a közreműködésemmel.

Fontos számomra, hogy megbízóim magas esztétikai nívójú környezetben tölthessék a mindennapjaikat, mely nem csak látványában, hanem funkcionális és kényelmi szempontoknak is maximálisan megfelel.

Tervezéskor nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a terveket Megrendelőim megértsék és átlássák, emiatt nemcsak 3D-s tervek, de komplexebb terek esetén virtuális séta keretében is bemutatom azokat, videófilm segítségével.

Azt tartom ideálisnak, ha a tervek megvalósítását is lehetőségem nyílik figyelemmel kísérni, hiszen a kivitelezés során sokszor fordulnak elő olyan események, melyekre azonnal reagálni kell, hogy valóban az elvárt végeredmény valósuljon meg.

Gépészmérnöki végzettségem, valamint a szakmában megszerzett széleskörű tapasztalatom lehetővé teszi, hogy a különböző szakágak között összehangoljam a munkálatokat, hatékony párbeszédet folytassak a kivitelezőkkel.

Folyamatosan figyelemmel kísérem a hazai és nemzetközi belsőépítészeti élet újdonságait, technológiáit, rendszeresen részt veszek hazai és külföldi szakmai programokon.